Styret

Styrets leder Andreas Larsen Tverå

Styrets leder
Andreas Larsen Tverå

Andreas har tillhørighet i Mosjøen. Han har bachelor i ingeniørfag – maskin med over 13 års erfaring fra olje -og gassindustrien. I dag jobber Andreas som fagingeniør i Stjørdal for Equinor. 
Han har i tillegg til initiativtaker til North Star Investments  vært med på oppstart av flere bedrifter og har for tiden en rekke styreverv.

Mail: Andreas@nsinvestments.no


Nestleder Kristian Dyb StrandNestleder
Krsistian Dyb Strand

Kristian har tilhørighet i Haugesund. Han har bachelor i ingeniørfag – maskin med over 12 års erfaring fra olje -og gassindustrien. I dag jobber Kristian som automasjonsingeniør for Equinor.

Mail: Kristian@nsinvestments.no


Styremedlem Egil Solberg


Daglig leder og styremedlem
Egil Solberg

Egil er daglig leder i selskapet og han har tilhørighet i mosjøen. Han har Master i ingeniørfag – materialteknologi med over 13 års erfaring fra aluminiumsindustrien. I dag jobber Egil som ingeniør for Alcoa Mosjøen.

Mail: Egil@nsinvestments.no


Styremedlem Vidar D. Remmen


Styremedlem
Vidar D. Remmen

Vidar er nyutdannet Ingeniør innen material men har erfaring fra Aluminiumsverket i Mosjøen, han er med i teamet i Mosjøen og skal være med i vurderinger av nyinvesteringer. Han assisterer også Daglig leder med økonomi og regnskap.

Mail: Vidar@nsinvestments.noStyremedlem
Nils-Johan Thevik

Nils har sammen med Jonny en sentral rolle i trøndelag og har tilhold i Kyrksæterøra, han har lang erfaring fra olje og gass og jobber nå innen prosjekt og oppstart av plattform. Han har en sentral rolle når det kommer til investeringer innen havbruk og fiskenæring.

Mail: Nils@nsinvestments.noStyremedlem
Frank Andre Paulsen

Frank tilhører teamet i haugesund og har sitt spesialfelt innen shipping og sjøfart i hovedsak innen olje og gass, han er også selskapets ressurs innen børs og finans.

 

Mail: Frank@nsinvestments.no