Om oss

North Star Investments AS er et investeringsselskap som har base i Vefsn på Helgeland. Styret har lang og god erfaring innen olje -og gassvirksomhet, så vel som aluminiumsindustri. Vi har valgt å fokusere på nyoppstartede og innovative bedrifter, investerer gjerne i unge gründere og deltar aktivt med faglig kunnskap for å utvikle nye idéer og løfte det eventuelle konseptet. Vi har som visjon og målrettning og spre risiko til både fast eiendom og trygge selskaper såvell som risikofyllte men spennende gründer bedrifter som vi ønsker å løfte sammen med Gründeren selv.  

Vårt selskap har feste i flere geografiske lokasjoner men har sin forretningsmessige adresse i Mosjøen, men vi har et aktivt styre som er spredt nasjonalt.  

Besøks og post adresse.
Nyrudveien 17
8657 Mosjøen

Olje,gass og aluminium

 
Selskapets styre har betydelig erfaring innen Olje, Gass og Aluminium og er stolte av den brede og lange erfaringen vi har.
Som selskap har vi valgt å ha et bredt perspektiv, vi satser på gründer-bedrifter innen Akvakultur, teknologi og retail, vi har ambisjoner om å vokse oss inn i vår kompetanse områder og har lagt vår strategi mot dette.

Vi ønsker å bidra som en viktig og god støttespiller for grûnder bedrifter som ønsker å ha fokus på sin primæroppgave nemlig å drive konseptet i mål, vi som selskap kan ofte bidra med rådføring og nettverk innen våre kompetanseområder, vi har også kompetanse innen økonomi, regnskap og styrearbeid, noe som etter vår erfaring er viktig i form av å kunne bygge konseptet og organisasjon fra start.