Styret

Styret

Board of directors

Styrets leder
Andreas Larsen Tverå

Andreas kommer fra Mosjøen men bor nå i Stjørdal. Han har bachelor i ingeniørfag – Maskin og tilleggsfag innen økonomi med over 17 års erfaring fra olje -og gassindustrien.
I dag jobber Andreas som produksjonsingeniør i Stjørdal for Equinor. 
Han har i tillegg til initiativtaker til North Star Investments vært med på oppstart av flere selskaper og har for tiden en rekke styreverv.

Mail: Andreas@nsinvestments.noNestleder
Kristian Dyb Strand


Kristian har tilhørighet i Haugesund. Han har Master i ingeniørfag – Prosessteknologi med over 16 års erfaring fra olje -og gassindustrien. I dag jobber Kristian som automasjonsingeniør for Equinor.

Mail: Kristian@nsinvestments.noDaglig leder og styremedlem
Egil Solberg


Egil er daglig leder i selskapet og han har tilhørighet i Mosjøen. Han har Master i ingeniørfag – materialteknologi med over 17 års erfaring fra aluminiumsindustrien. I dag jobber Egil som ingeniør for Alcoa Mosjøen.

Mail: Egil@nsinvestments.noStyremedlem
Erik Kristoffer Sørum Rummelhoff


Erik har lang erfaring fra industrien, både i Norge og internasjonalt, med erfaring fra både olje, gass og havvind. Erik jobber i dag for Equinor. Han kommer opprinnelig fra Nesodden men bor i dag i Haugesundsområdet. Erik har bachelor i ingeniørfag – maskin og et årsstudie I historie

Mail: Erik@nsinvestments.noVaramedlem
Frank Andre Paulsen


Frank bor i Haugesund og jobber for Equinor, og har bred erfaring fra Kårstø olje og gassterminal.

Mail: Frank@nsinvestments.no


Varamedlem
Knut Arild Haraldseid Larsen


Knut er bosatt på Haugalandet, jobber som operatør for Equinor Kårstø. Han har over 16års erfaring fra industrien og er utdannet ingeniør med en bachelor innen maskin, i tillegg til prosess/kjemi fagbrev.

Mail: Knut@nsinvestments.no


Generalforsamling 2018 Foto.NSI
Generalforsamling 2019 Foto. NSI

Generalforsamling 2020 Foto.NSI
Generalforsamling 2021 Foto.NSI
Generalforsamling 2022 Foto.NSI